Monday, May 28, 2012

Eusoff Basking Dalam Bahasa German


video
Ye kawan-kawan.. Anakanda syurga ku Eusoff tetiba buat setting ala-ala baskers di Central Market. Padahal Central Market pun tak pernah jejak. Gaya dah ada...tapi lagu apa dia nyanyi tu tak tau la. Nak kata bahasa Germany pun bukan, Russia pun bukan.. Takde subtitle kaedahnyer.. :))

video

Dari satu segi, ada perkembangan yang agak baik di situ. Sebab beliau sedang cuba imitate sesuatu yang common..bukannye perlakuan yang pelik atau apa-apa yang seangkatan. Kakak pulak sibuk nak enteprem jugak..kasi chanlah... Cuma gitar tu kecik sangat. Actually gitar tu ialah rattler si Daniel yang berbentuk gitar. So, bunyinye kecing-kecing gitujelah..tak bunyi gitar betul pun. Gasaklah Eusoff..gitar mainan kamu ntah mana kamu campak..mama pun tak tau. 

Selamat Cuti Sekolah adik-adik..... :))

3 comments:

  1. hahaha...kelakar...entah dari mana di tirunya tu...

    ReplyDelete
  2. Hehehe...entah le mana ditengoknye ni.. TV le kot.. Style mmg dapat markah 10..diction hanco..hahaha..

    ReplyDelete