Monday, March 26, 2012

Autisme Malaysia Family Day


Ni lagi satu siaran tertunda... Sebab memang tak sempat nak update blog. Pada 10hb Mac 2012, Autisme Malaysia telah mengadakan Family Day. Memang best sangat sebab dapat berkumpul ramai-ramai dan berkenal-kenalan dengan kawan2 yang selama ni cuma berborak di alam cyber je. Kali ni jumpa face-to-face. Memang best sebab walaupun anak-anak syurga masing-masing buat perangai cantik..tiada pandangan kejam dan skeptikal sebab semuanya memahami dan menerima anak-anak ini seadanya.

Banyak aktiviti menarik dan makanan yang sedap2. Tapi sedih sebab tak dapat shoot gambar sebab asyik kepit Daniel yang demam. Kredit gambar kepada Autisme Malaysia.













Event ni jugak julung kalinya dirakam oleh media iaitu TV3.. Sempatlah nampak kelibat Eusoff dalam TV beberapa kali. Famousnya kamu Eusoff.. Ehh... keta mama pun nampak jugak tu.. :))

video
*courtesy of Autisme Malaysia

P/S: FYI, Eusoff ialah si adik manis yg dok tikam play doh dgn gunting dan pegang2 LCD TV tu... Haha..

1 comment:

  1. sayang teman tak dapat nak gi....tgk video pun jadi ler....

    ReplyDelete